Anunturi actualizate la zi


Filtreaza imobilele
Etaj:
Ref.:
Pret minim:
Pret maxim:

0 rezultate gasite

Autentificare

Adresa: str. Dornei nr. 27 , pasaj VI

 

Agent imobiliar: Nicoleta 0742 807 542

 

Pentru vânzarea sau închirierea imobilului dumneavoastră,

vă rugăm să ne contactați telefonic

Apartamente Bistrita

Oferta de apartamente din municipiul Bistrita este una variata, incepand de la cele mai mici preturi (aproximativ 20.000 euro). Pretul creste odata cu suprafata imobilului si depinde in mare masura de zona, confort, finisaje, dar si de etajul la care se afla. 

Investitia in apartamente de inchiriat in Bistrita este una din cele mai profitabile la ora actuala. Pretul imobilului creste usor pe termen lung, iar lunar va aduce o suma frumoasa din chirie. Investitia de acest tip este una sigura si buna. 

Daca sunteti interesat de apartamente de vanzare in Bistrita, va invitam sa vizitati site-ul nostru, precum si sediul agentiei noastre pentru a gasi apartamentul dorit in oricare din urmatoarele zone: Viisoara, Centru, Sigmir, Unirea, Centrul nou, Centrul vechi, Decebal, Stefan cel Mare, Gara, Independentei, Sens, Big, B-dul Republicii, Han, Calea Moldovei, Andrei Muresanu, Lama, Valea Ghinzii, Valea Budacului, Lempes, Subcetate, Drumul de Centura, Valea Rusului, Dr. Dumitrii Vechi, Icar, Lucian Blaga, Livezile, Bistrita Nord, Bistrita Est, Bistrita Sud, Bistrita Vest, Imparatul Traian, Petre Ispirescu, Valea Jelnei, Hotel Diana, Mihai Eminescu, Ultracentral.

Multi din cei care lucreaza in strainatate prefera acest tip de investitie si apeleaza cu incredere la serviciile noastre pentru achizitionarea unui imobil in timp scurt, iar formalitatile sa poata fi incheiate rapid pe durata concediului lor.

Daca doriti sa optati pentru o casa in Bistrita, puteti alege una din ofertele prezentate de agentia noastra. Spatiul de locuit generos precum si curtea sau gradina ce pot fi folosite pentru relaxare, determina tot mai multi clienti sa se orienteze spre acest tip de imobile. Pretul mediu al unei case este comparativ cu cel al unui apartament in Bistrita.

Oferta de apartamente si case din municipiul Bistrita este una variata, incepand de la cele mai mici preturi (aproximativ 20.000 euro). Pretul creste odata cu suprafata imobilului si depinde in mare masura de zona, confort, finisaje, dar si de etajul la care se afla.

Investitia in apartamente de inchiriat in Bistrita este una din cele mai profitabile la ora actuala. Pretul imobilului creste usor pe termen lung, iar lunar va aduce o suma frumoasa din chirie. Investitia de acest tip este una sigura si buna.