Anunturi actualizate la zi


Filtreaza imobilele
Etaj:
Ref.:
Pret minim:
Pret maxim:

0 rezultate gasite

Autentificare

Adresa: str. Dornei nr. 27 , pasaj VI

 

Agent imobiliar: Nicoleta 0742 807 542

 

Pentru vânzarea sau închirierea imobilului dumneavoastră,

vă rugăm să ne contactați telefonic

Case Bistrita

Oferta de case de vanzare in Bistrita este una variata, incepand de la case in constructie la marginea orasului sau in cartierele periferice, pana la case ultrafinisate. Echipa Clarific Imobil monitorizeaza piata imobiliara din municipiul Bistrita si prezinta pe site pentru dumneavoastra toate ofertele de case din Bistrita asa incat sa puteti alege casa dorita.

Daca sunteti interesat de case de vanzare in Bistrita, va invitam sa vizitati site-ul nostru, precum si sediul agentiei noastre pentru a gasi casa potrivita pentru dumneavoastra.

Casa mult dorita poate fi mai aproape de dumneavoastra decat v-ati imaginat!

Va stam la dispozitie cu servicii de asistenta in vederea achizitionarii unei case in Bistrita, obtinerea avizelor si a documentelor, ne putem ocupa de toate formalitatile necesare, fiind constienti ca timpul dumneavoastra este pretios.

Daca doriti sa optati pentru o casa in Bistrita, puteti alege una din ofertele prezentate de agentia noastra. Spatiul de locuit generos precum si curtea sau gradina ce pot fi folosite pentru relaxare, determina tot mai multi clienti sa se orienteze spre acest tip de imobile. Pretul mediu al unei case este comparativ cu cel al unui apartament in Bistrita.

Oferta de apartamente si case din municipiul Bistrita este una variata, incepand de la cele mai mici preturi (aproximativ 20.000 euro). Pretul creste odata cu suprafata imobilului si depinde in mare masura de zona, confort, finisaje, dar si de etajul la care se afla.

Investitia in apartamente de inchiriat in Bistrita este una din cele mai profitabile la ora actuala. Pretul imobilului creste usor pe termen lung, iar lunar va aduce o suma frumoasa din chirie. Investitia de acest tip este una sigura si buna.