Anunturi actualizate la zi


Filtreaza imobilele
Etaj:
Ref.:
Pret minim:
Pret maxim:

0 rezultate gasite

Autentificare

Adresa: str. Dornei nr. 27 , pasaj VI

 

Agent imobiliar: Nicoleta 0742 807 542

 

Pentru vânzarea sau închirierea imobilului dumneavoastră,

vă rugăm să ne contactați telefonic

Apartament 2 camere etaj 1 la Casa, curte si gradina, Central

Ref : 3489

Adresa :

Central
Bistrita

Zona : Centru

Pret :

Pretul de vanzare 49 000 €

Detalii :

Compartimentare Semidecomandat
Suprafata 85 m²
Camere 2
Est
Etaj 1

Clarific Imobil oferim spre vanzare apartament 2 camere etaj 1 suprafata 85 mp la casa din caramida izolat, zona Central, apartamentul este compus din 2 camere spatioase, 1 bucatarie separata, 1 baie, 1 beci, pod cu posibilitate mansardare.

Apartamentul este finisat total , se da mobilat si utilat, dispune de gradina pentru legume si lemnarie intabulate, loc de parcare in curte comuna .

Pret 49000 euro.

Localizare :

Va intereseaza aceasta proprietate? Faceti o oferta de pret pentru negociere!

Inapoi la lista de anunturi

Daca doriti sa optati pentru o casa in Bistrita, puteti alege una din ofertele prezentate de agentia noastra. Spatiul de locuit generos precum si curtea sau gradina ce pot fi folosite pentru relaxare, determina tot mai multi clienti sa se orienteze spre acest tip de imobile. Pretul mediu al unei case este comparativ cu cel al unui apartament in Bistrita.

Oferta de apartamente si case din municipiul Bistrita este una variata, incepand de la cele mai mici preturi (aproximativ 20.000 euro). Pretul creste odata cu suprafata imobilului si depinde in mare masura de zona, confort, finisaje, dar si de etajul la care se afla.

Investitia in apartamente de inchiriat in Bistrita este una din cele mai profitabile la ora actuala. Pretul imobilului creste usor pe termen lung, iar lunar va aduce o suma frumoasa din chirie. Investitia de acest tip este una sigura si buna.