Anunturi actualizate la zi


Filtreaza imobilele




Etaj:
Ref.:
Pret minim:
Pret maxim:

0 rezultate gasite

Autentificare

Adresa: str. Dornei nr. 27 , pasaj VI

 

Agent imobiliar: Cristian G. 0754 673 851

 

Pentru vânzarea sau închirierea imobilului dumneavoastră,

vă rugăm să ne contactați telefonic

Apartament 3 camere , etaj 3 , Calea Moldovei (c)

Ref : 3514

Adresa :

Calea Moldovei
Bistrita

Zona : Calea Moldovei

Pret :

Pretul de vanzare 55 000 €

Detalii :

Compartimentare Semidecomandat
Suprafata 70 m²
Camere 3
Sud
Etaj 3
Bai 1

Oferim spre vanzare apartament 3 camere cu suprafata de 70 mp , in zona Calea Moldovei , etaj 3 , bloc caramida , pozitionat la soare , balcon inchis , finisat partial , loc de parcare , pret 55000 euro usor negociabil.Vizionarile se pot face doar la ora 9 dimineata sau la ora 17.

Localizare :

Va intereseaza aceasta proprietate? Faceti o oferta de pret pentru negociere!

Inapoi la lista de anunturi

Daca doriti sa optati pentru o casa in Bistrita, puteti alege una din ofertele prezentate de agentia noastra. Spatiul de locuit generos precum si curtea sau gradina ce pot fi folosite pentru relaxare, determina tot mai multi clienti sa se orienteze spre acest tip de imobile. Pretul mediu al unei case este comparativ cu cel al unui apartament in Bistrita.

Oferta de apartamente si case din municipiul Bistrita este una variata, incepand de la cele mai mici preturi (aproximativ 20.000 euro). Pretul creste odata cu suprafata imobilului si depinde in mare masura de zona, confort, finisaje, dar si de etajul la care se afla.

Investitia in apartamente de inchiriat in Bistrita este una din cele mai profitabile la ora actuala. Pretul imobilului creste usor pe termen lung, iar lunar va aduce o suma frumoasa din chirie. Investitia de acest tip este una sigura si buna.