Anunturi actualizate la zi


Filtreaza imobilele
Etaj:
Ref.:
Pret minim:
Pret maxim:

0 rezultate gasite

Autentificare

Adresa: str. Dornei nr. 27 , pasaj VI

 

Agent imobiliar: Nicoleta B.: 0742 807 542

                            

                           Cristian G.: 0754 673 851

Apartament la casa etaj 1 , su- 163 mp , Dornei

Ref : 3555

Adresa :

Ultracentral
Bistrita

Zona : Centru

Pret :

Pretul de vanzare 89 000 €

Detalii :

Compartimentare Semidecomandat
Suprafata 163 m²
Camere 3
Est
Etaj 1
Bai 1

Oferim spre vanzare apartament 3 camere la casa etaj 1 , suprafata 163 mp , zona Dornei , compus din 3 camere , bucatarie , grup sanitar , 2 spatii de depozitare , tamplarie termopan , toate geamurile la strada , interior finisat , toate utilitatile , se preteaza si pentru cabinet notarial , cabinet avocatura , pret 89000 euro neg.

Localizare :

Va intereseaza aceasta proprietate? Faceti o oferta de pret pentru negociere!

Inapoi la lista de anunturi

Daca doriti sa optati pentru o casa in Bistrita, puteti alege una din ofertele prezentate de agentia noastra. Spatiul de locuit generos precum si curtea sau gradina ce pot fi folosite pentru relaxare, determina tot mai multi clienti sa se orienteze spre acest tip de imobile. Pretul mediu al unei case este comparativ cu cel al unui apartament in Bistrita.

Oferta de apartamente si case din municipiul Bistrita este una variata, incepand de la cele mai mici preturi (aproximativ 20.000 euro). Pretul creste odata cu suprafata imobilului si depinde in mare masura de zona, confort, finisaje, dar si de etajul la care se afla.

Investitia in apartamente de inchiriat in Bistrita este una din cele mai profitabile la ora actuala. Pretul imobilului creste usor pe termen lung, iar lunar va aduce o suma frumoasa din chirie. Investitia de acest tip este una sigura si buna.