Anunturi actualizate la zi


Filtreaza imobilele
Etaj:
Ref.:
Pret minim:
Pret maxim:

0 rezultate gasite

Autentificare

Adresa: str. Dornei nr. 27 , pasaj VI

 

Agent imobiliar: Nicoleta B.: 0742 807 542

                            

                           Cristian G.: 0754 673 851

Casa Unirea pe un singur nivel , finisata la cheie

Ref : 3657

Adresa :

unirea
Bistrita

Zona : Unirea

Pret :

Pretul de vanzare 78 000 €

Detalii :

Compartimentare Casa individuala
Suprafata 115 m²
Dormitoare 3
Est
Bai 2

Oferim spre vanzare casa in zona Unirea pe un singur nivel constructie 2020 , caramida , izolata , suprafata 115 mp , 415 mp teren , utilitati , compusa din bucatarie inchisa cu iesire pe terasa si spatiu de depozitare , living , 3 dormitoare , 2 bai , acces pod , incalzire in pardosea , se vinde finisata la cheie , curte amenajata cu pavaj si spatiu verde , Merita vazuta , pret 78000 euro.Finalizarea in luna august 

Localizare :

Va intereseaza aceasta proprietate? Faceti o oferta de pret pentru negociere!

Inapoi la lista de anunturi

Daca doriti sa optati pentru o casa in Bistrita, puteti alege una din ofertele prezentate de agentia noastra. Spatiul de locuit generos precum si curtea sau gradina ce pot fi folosite pentru relaxare, determina tot mai multi clienti sa se orienteze spre acest tip de imobile. Pretul mediu al unei case este comparativ cu cel al unui apartament in Bistrita.

Oferta de apartamente si case din municipiul Bistrita este una variata, incepand de la cele mai mici preturi (aproximativ 20.000 euro). Pretul creste odata cu suprafata imobilului si depinde in mare masura de zona, confort, finisaje, dar si de etajul la care se afla.

Investitia in apartamente de inchiriat in Bistrita este una din cele mai profitabile la ora actuala. Pretul imobilului creste usor pe termen lung, iar lunar va aduce o suma frumoasa din chirie. Investitia de acest tip este una sigura si buna.