Anunturi actualizate la zi


Filtreaza imobilele
Etaj:
Ref.:
Pret minim:
Pret maxim:

0 rezultate gasite

Autentificare

Adresa: str. Dornei nr. 27 , pasaj VI

 

Agent imobiliar: Nicoleta 0742 807 542

 

Pentru vânzarea sau închirierea imobilului dumneavoastră,

vă rugăm să ne contactați telefonic

Apartamente cu 2 si 3 camere bloc nou

Ref : 3906

Adresa :

Paretea de jos a orasului
Bistrita

Zona : Bistrita Sud

Pret :

Pretul de vanzare 45 000 €

Detalii :

Compartimentare Decomandat
Suprafata 37 m²
Camere 2
Sud
Etaj 1
Bai 1

Oferim spre vanzare apartamente cu 2 si 3 camere in bloc nou ,partea de jos a orasului , cu 2 nivele ,cate patru apartamente pe nivel , suprafete cuprinse intre 37mp si 65 mp , se vand finisate la cheie , finalizarea luna septembrie 2022 , apartamentele au bucatarie separata , baie cu geam , dressing , dormitor, preturi cuprinse intre 45000 euro si 83500 euro neg.

Localizare :

Va intereseaza aceasta proprietate? Faceti o oferta de pret pentru negociere!

Inapoi la lista de anunturi

Daca doriti sa optati pentru o casa in Bistrita, puteti alege una din ofertele prezentate de agentia noastra. Spatiul de locuit generos precum si curtea sau gradina ce pot fi folosite pentru relaxare, determina tot mai multi clienti sa se orienteze spre acest tip de imobile. Pretul mediu al unei case este comparativ cu cel al unui apartament in Bistrita.

Oferta de apartamente si case din municipiul Bistrita este una variata, incepand de la cele mai mici preturi (aproximativ 20.000 euro). Pretul creste odata cu suprafata imobilului si depinde in mare masura de zona, confort, finisaje, dar si de etajul la care se afla.

Investitia in apartamente de inchiriat in Bistrita este una din cele mai profitabile la ora actuala. Pretul imobilului creste usor pe termen lung, iar lunar va aduce o suma frumoasa din chirie. Investitia de acest tip este una sigura si buna.