Anunturi actualizate la zi


Filtreaza imobilele
Etaj:
Ref.:
Pret minim:
Pret maxim:

0 rezultate gasite

Autentificare

Adresa: str. Dornei nr. 27 , pasaj VI

 

Agent imobiliar: Nicoleta 0742 807 542

 

Pentru vânzarea sau închirierea imobilului dumneavoastră,

vă rugăm să ne contactați telefonic

Următor >>

Spatiu de inchiriat 100 m , Dornei , etaj 1

Ref : 3449

Adresa :

dornei
Bistrita

Zona : Centru

Pret :

Rent 500 € / month

Detalii :

Compartimentare Decomandat
Suprafata 100 m²
Camere 5
Etaj 1
Bai 1

Oferim spre inchiriere spatiu comercial  zona Centrala la etaj 1 , cu suprafata de 100 mp compartimentat in 5 incaperi + grup sanitar , posibilitate de recompartimentare , utilitati , pretabil cabinet avocatura , birou executoresc , cabinet notarial etc. pret 500 euro /luna

Localizare :

Va intereseaza aceasta proprietate? Faceti o oferta de pret pentru negociere!

Inapoi la lista de anunturi

Daca doriti sa optati pentru o casa in Bistrita, puteti alege una din ofertele prezentate de agentia noastra. Spatiul de locuit generos precum si curtea sau gradina ce pot fi folosite pentru relaxare, determina tot mai multi clienti sa se orienteze spre acest tip de imobile. Pretul mediu al unei case este comparativ cu cel al unui apartament in Bistrita.

Oferta de apartamente si case din municipiul Bistrita este una variata, incepand de la cele mai mici preturi (aproximativ 20.000 euro). Pretul creste odata cu suprafata imobilului si depinde in mare masura de zona, confort, finisaje, dar si de etajul la care se afla.

Investitia in apartamente de inchiriat in Bistrita este una din cele mai profitabile la ora actuala. Pretul imobilului creste usor pe termen lung, iar lunar va aduce o suma frumoasa din chirie. Investitia de acest tip este una sigura si buna.